Φιλοσοφία

Στα Κομμωτήρια Yianni Hair Spa παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών κομμωτικής, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας στο μέγιστο βαθμό. Κύριο μέλημα μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με σεβασμό στην προσωπικότητά του. Συνδυάζουμε τη γνώση της τεχνικής με την εμπειρία της κομμωτικής και πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αναδείξει την φυσική ομορφιά της.

Επιδιώκουμε να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και τις τάσεις της μόδας στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και γι' αυτό έχουμε καθιερώσει τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας με σύστημα και συνέπεια.

Παράλληλα λειτουργούμε εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο αποκλειστικά πάνω στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των κομμωτηριών Yianni Hair Expert για τη σωστή εξυπηρέτηση του πελατη.

Δίκαια λοιπόν το όνομα Yianni Hair Spa έχει ταυτιστεί με την υψηλή κομμωτική, κάτι που αποδεικνύει το βαθμό της συνέπειας στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η πρώτη θέση όμως, εκτός από την αναγνώριση, σημαίνει και ευθύνη απέναντι στον πελάτη. Αυτή η ευθύνη αποτελεί την υπόσχεση που δίνουμε σε αυτόν.